Virksomhedsprofil

I 1996 startede jeg som tømrerlærling hos Løgten Tømrer & Snedkerforretning, som ligger nord for Århus. Det var en god oplæring, hvor jeg fik erfaringer med både store og små opgaver.

Efter en god lærlingetid blev jeg udlært på Århus Tekniske skole, hvor jeg bestod med en bronzemedalje. Jeg fortsatte hos min gamle mester endnu et år, inden jeg besluttede, at det var på tide at søge nye udfordringer, nu som tømrersvend.

Herefter startede jeg hos et stort firma i Århus, hvor jeg fik mine første erfaringer med at arbejde på akkord. Efter et år prøvede jeg for første gang at arbejde som akkordholder for et stort sjak.

Dette var et ansvar, som jeg følte mig godt tilpas med.

I en årrække arbejdede jeg hos et par forskellige firmaer i Århus, hvilket har givet mig en god erfaring inden for bl.a. systemlofter/-vægge, køkkener, gulve, døre, vinduer samt tagarbejde. To af de større projekter jeg har deltaget i, er det ”nye” Salling i Århus, samt Aqua i Silkeborg.

I 2006 flyttede min kæreste og jeg til Vejle. Her fandt vi et lille hus i Bredballe med en dejlig have, hvilket vores to hunde er specielt glade for.

Jeg startede hos et godt firma i Give, hvor jeg hovedsageligt arbejdede med lagerhaller til kontor og industri. Efter en god tid på 1½ år valgte jeg som 27 årig, at starte som selvstændig tømrermester. Et valg som jeg er utrolig glad for. I mit arbejde hos de store firmaer, har jeg savnet den direkte kontakt til kunden og de alsidige opgaver, som man møder inden for tømrerfaget. Det er en fornøjelse at starte som selvstændig og få lov til at bruge den viden, som jeg har fået gennem de 7 år, jeg har været tømrersvend.
Det gode, solide håndværk er altid i forsædet.
Copyright © 2007 Hansens Tømrerfirma   |   T: 29 89 42 23   |   m: simon[a]hansentoemrer.dk   |    Designet af JRP